top of page
_DSC5113.jpeg

Zouk

maxresdefault_edited.jpg

Inmiddels heeft Zouk bekendheid gekregen in Nederland en Europa. Dit komt doordat er veel kunst, sierlijkheid en mooie (haar)bewegingen in worden gebruikt. Er zitten elementen in van Braziliaanse dansen, zoals de Lambada.

 

Wij zijn er trots op dat we een van de eerste dansscholen in Europa zijn die les ging geven in Zouk en deze mooie dans heeft waargemaakt. Onze achtergrond is de kennis van Zuid-Amerikaanse dansen en dat maakt onze Zouk heel sterk en bijzonder mooi.

 

Als je eraan begint word je zekerder van jezelf, over je lichaam en je persoonlijkheid. Dit beïnvloedt je leven positief! Hoe beter je leert dansen, hoe leuker je het gaat vinden.

Het is geen probleem om zonder partner te komen. Wij proberen de verhouding dames / heren goed te regelen. Zouk is een spel tussen de heer en de dame. Je moet kunnen leiden én volgen. Tijdens de les wordt regelmatig van danspartner gewisseld, zodat je met iedereen leert dansen. Als je al Zouk les hebt gevolgd bij een andere dansschool, dan kun je met de docent overleggen bij welke groep je kunt instromen.

 

Er wordt gezegd, dat als je nog geen Zouk bij Ziko in Arnhem hebt gedanst, dan heb je nog niet alles gezien!

bottom of page