Zaalverhuur

Verhuur locatie voor besloten feesten 
Heeft u iets speciaals te vieren? Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw personeelsfeest, presentatie, bruiloft, receptie, verjaardag of andere feestelijke gelegenheden?

Ziko´s dansschool wordt gezien als een van de mooiste dansscholen in Nederland, gevestigd in Arnhem. Anders dan anders vanwege de kleurrijke inrichting en de vele mogelijkheden die wij bieden.  De sfeervol ingerichte zaal heeft een perfecte dansvloer met een grote spiegelwand en een bar. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: muziek- en geluidsinstallatie, microfoon, ventilaties, een scherm en beamer en sfeervolle verlichting.

 

De ruimte kan op diverse manieren worden ingericht en kan worden afgehuurd voor besloten feesten tot 200 personen. De dansschool ligt in het centrum van Arnhem, dichtbij het station en de bushaltes en naast de bekende Korenmarkt. Uw spullen kunnen met de auto voor de deur worden uitgeladen.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, mail naar info@ziko.nl of neem (overdag) contact op met 06-51267054.

Bel op tijd, vanwege een volle agenda. (Bellen is makkelijker om persoonlijk mondeling zaken af te kunnen stemmen.)

Wie Salsa, Zouk, Bachata, Lady-Styling, Kizomba, Samba, West Coast Swing, Tango zegt, ....... zegt Ziko!

Ziko's Salsa Dansschool

Hoogstraat 17a | 6811 GZ Arnhem

+(31) 06-51 26 70 54 | info@ziko.nl