Kizomba

Deze dans heeft een Afrikaans ritme. In veel Afrikaanse landen wordt deze dans gedanst, vooral Angola en Portugeestalige landen. De laatste jaren is deze dans heel populair geworden in Europese landen als Spanje en Portugal en vanaf 2010 is deze dans ook populair in Nederland. Deze dans wordt gedanst met veel gevoel en subtiel leiden en goed volgen.

 

We zijn er heel trots op dat we de eerste en misschien de enigste dansschool tot nu toe zijn die een concept gemaakt heeft om kizomba goed te leren op de timing van de muziek met structuur. Dit is voor Europeaanse mensen aangenaam en herkenbaar; makkelijk om te leren.

Het voordeel van kizomba in onze dansschool in Arnhem is onze grote ervaring op het gebied van tango en samba de gaffieira, waardoor we onze creativiteit in deze dans goed kwijt kunnen. Dat is ook de reden dat mensen van ver en mensen die langer dansen bij ons kizomba willen leren.

 

We kunnen met trots zeggen dat de groepen heel snel vol zijn geraakt en met het resultaat dat we veel goede kizomba dansers hebben.

Wie Salsa, Zouk, Bachata, Lady-Styling, Kizomba, Samba, West Coast Swing, Tango zegt, ....... zegt Ziko!

Ziko's Salsa Dansschool

Hoogstraat 17a | 6811 GZ Arnhem

+(31) 06-51 26 70 54 | info@ziko.nl