top of page
1958403_730224137017439_1132046160_n.jpg

Kizomba

Kizomba heeft een Afrikaans ritme. In veel Afrikaanse landen wordt deze dans gedanst, vooral Angola en Portugeestalige landen. De laatste jaren werd kizomba steeds meer gedanst in Europese landen als Spanje en Portugal en vanaf 2010 is het ook populair in Nederland. Deze dans wordt gedanst met veel gevoel en subtiel leiden en volgen.

 

We zijn er heel trots op dat we de eerste en misschien de enigste dansschool tot nu toe zijn die een concept gemaakt heeft om kizomba goed te leren op de timing van de muziek, met structuur. Dit is voor Europese mensen aangenaam en herkenbaar; makkelijk om te leren.

Het voordeel van kizomba in onze dansschool in Arnhem is onze grote ervaring op het gebied van tango en samba de gaffieira, waardoor we onze creativiteit in deze dans goed kwijt kunnen. Dat is ook de reden dat mensen van ver en mensen die lang dansen kizomba bij ons willen leren.

 

We kunnen met trots zeggen dat de groepen heel snel vol zijn geraakt met het resultaat dat we veel goede kizomba dansers hebben.

bottom of page