Workshops

Zoekt u een salsa workshop of demonstratie?

Ziko verzorgt professionele workshops en demonstraties op het hoogste niveau, in diverse landen over de gehele wereld, tijdens festivals en danscongressen. Ook verzorgen wij workshops voor groepen, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, bruiloften en bedrijven. Dit kan op feesten en partijen op locatie en in Ziko's eigen dansschool in Arnhem. Hierbij staat altijd het plezier voorop!

Het is niet voor niets dat iedere zaterdag gemiddeld 5 workshops in onze dansschool worden gegeven, maar ook op andere dagen is het mogelijk. Het is een zeer populaire activiteit voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of familiefeestjes. We gebruiken hierbij altijd een aangepast programma, want iedere groep is weer anders. Met Ziko's gevoel voor humor en de interactie wordt het sowieso al een feestje!

De dansschool in Arnhem is een Braziliaans ingerichte kleurrijke locatie. Er is een goede dansvloer en een bar waar alle soorten drank verkrijgbaar zijn. Alles kan in overleg geregeld worden. De workshop kan bijv. gecombineerd worden met het gebruik van drankjes en cocktails. Door de vele ervaring zal de workshop absoluut onvergetelijk worden.

Workshop samen dansen 

Dit is de meest gewilde workshop omdat je snel kennis met elkaar maakt door het op creatieve manier wisselen van partner. Dit maakt het verband met de groep sterker. Gaat het om een vrijgezellenfeest of bruiloft, dan zal de vrijgezel of het bruidspaar in het zonnetje worden gezet. Wij geven er dan een persoonlijk tintje aan.

Workshop solo

Tijdens deze workshop dans je solo, dus niet met een partner. Zo leer je sneller mooie sensuele moves. 

Choreografie voor bruidsparen

Gaan jullie trouwen en wil je je vrienden en familie een onvergetelijke openingsdans tonen? Dat kan! Ziko maakt met liefde samen met jullie een choreografie die leuk, spetterend en op jullie niveau aangepast is én helemaal bij jullie past! 

Workshops voor ontwikkeling

Ziko Centro de Dança is een professionele dansschool met meer dan 25 jaar ervaring. Ze verzorgen naast hun reguliere lessen workshops voor bedrijven waarin door middel van het dansen kwaliteiten ontwikkeld worden die toepasbaar zijn op de werkvloer. Denk hierbij aan (lichaams)communicatie, leiden (en volgen), rust en plezier en de dynamiek in een groep (groepsverband). Daarnaast organiseert Ziko ook activiteiten in parken waarin thema’s als de integratie van mensen met een geestelijke beperking centraal staan. Ook verzorgt Ziko workshops en lessen voor zwangere vrouwen; moeders en vaders met hun baby en lessen voor opa’s oma’s, kinderen en kleinkinderen (voor familieverbintenis).

Neem contact met ons op voor informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan

 

Bellen kan ook en is soms makkelijker: 06-51267054

Wie Salsa, Zouk, Bachata, Lady-Styling, Kizomba, Samba, West Coast Swing, Tango zegt, ....... zegt Ziko!

Ziko's Salsa Dansschool

Hoogstraat 17a

6811 GZ Arnhem

tel. +31 (0)6 51 26 70 54

e-mail: info@ziko.nl

© 2021 Ziko's Salsa Dansschool | Privacyverklaring