top of page
stel.jpg

Salsa

Salsa

De sterke kracht van Salsa is het dansen met ritme en gevoel. Salsa is een Zuid-Amerikaanse dans met een 4-kwarts maat. Hierbij wordt gedanst op de timing van 1 2 3 - 5 6 7, met een rust op de 4e en 8e tel. Over de hele wereld, in welk land dan ook, zul je Salsa horen. Het heeft de hele wereld veroverd!

 

Met veel gevoel kun je je uitleven en je zult er veel plezier door beleven. Leeftijd, lichaamsbouw, het maakt niet uit; iedereen kan plezier maken met deze dans en je kunt je energie er in kwijt.

Salsa & Ziko's Dansschool

Wij zijn er trots op dat we een van de dansscholen zijn die Salsa heeft waargemaakt in Europa en dat we trendsetter zijn in de ontwikkeling ervan.

De lessen worden op een professionele en unieke manier gegeven. Ze zijn van een hoog niveau waar veel over wordt gesproken. Onze filosofie is dan ook 'hoe meer je leert, hoe beter het gaat; hoe mooier je danst, hoe meer plezier je hebt!' Ons doel is om je beter te leren dansen op een plezierige manier. Als je de basis goed leert, worden de bewegingen sterker op het ritme van de muziek, waardoor je beter en mooier gaat dansen.

Het lesprogramma

Het programma van de lessen wordt aangepast aan het niveau van de cursisten. Het eindresultaat is hoog! Hoe hoger de groep, hoe hoger het tempo. Er wordt meer aandacht besteed aan musicality en de figuren worden moeilijker. Ons doel is, om je met iedereen te kunnen laten dansen; waar je ook bent.

Samen dansen

Het is geen probleem om zonder partner te komen. Wij proberen de verhouding dames / heren goed te regelen. Salsa is een spel tussen de heer en de dame. Je moet kunnen leiden én volgen. Tijdens de les wordt regelmatig van danspartner gewisseld, zodat je met iedereen leert dansen. Als je al Salsa les hebt gevolgd bij een andere dansschool, dan kun je met de docent overleggen bij welke groep je kunt instromen.

 

Ziko's dansschool in Arnhem heeft veel ervaring en je wilt de lessen niet missen als je eenmaal gestart bent!

bottom of page