Proeflessen

Vanwege de landelijke maatregelen voor bestrijding van het Coronavirus zijn de proeflessen tot nader orde uitgesteld. Zodra er meer bekend is over de verloop van het virus, wordt het nieuwe proeflessen rooster hieronder gepubliceerd. Als u zich via het inschrijfformulier hieronder inschrijft, ontvangt u informatie over nieuwe proeflessen per mail.

Aanmelden

Inschrijven voor een proefles is niet verplicht maar wel handig. Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen. Je bent met of zonder danspartner van harte welkom. Het maakt niet uit wat voor een soort kleding je draagt, maar liever geen sportschoenen. Zie het als een avondje uit!

 

Inschrijven danscursus

Als je je inschrijft voor de gewenste danscursus voor of tijdens de proefles ben je verzekerd van een plaats . Bekijk hier het lesrooster en schrijf je in!

Ben je een gevorderde danser of heb je danservaring? Dan heb je de mogelijkheid om in te stromen in een hoger niveau in overleg met de dansleraar. Neem contact op voor een gepast aanbod.

Waarom proeflessen?

Ben je geïnteresseerd om een dans te leren en wil je kennis maken met onze dansschool? Dan ben je van harte welkom bij een van de proeflessen. De proeflessen zijn bedoeld om kennis te maken met de dans en met onze dansschool: de sfeer en de manier waarop de lessen worden gegeven. Ons motto bij het geven van danslessen is: ‘Hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt!’ Goed en professioneel leren in een plezierige sfeer staan bij ons dus voorop.

N.B. De proeflessen zijn niet bedoeld als groepsuitje of verjaardagscadeau, daarvoor hebben we andere mogelijkheden (zie workshops).

Wie Salsa, Zouk, Bachata, Lady-Styling, Kizomba, Samba, West Coast Swing, Tango zegt, ....... zegt Ziko!

Ziko's Salsa Dansschool

Hoogstraat 17a | 6811 GZ Arnhem

+(31) 06-51 26 70 54 | info@ziko.nl