top of page

Gratis Proeflessen

Aanmelden

Inschrijven voor een proefles is verplicht. Aanmelden kan door het formulier hierboven in te vullen. Je bent met of zonder danspartner van harte welkom. Het maakt niet uit wat voor een soort kleding je draagt, maar liever geen sportschoenen. Zie het als een avondje uit!

 

Inschrijven danscursus

Als je je inschrijft voor de gewenste danscursus voor of tijdens de proefles ben je verzekerd van een plaats. Bekijk hier het lesrooster en schrijf je in!

Ben je een gevorderde danser of heb je danservaring? Dan heb je de mogelijkheid om in te stromen in een hoger niveau in overleg met de dansleraar. Neem contact op voor een gepast aanbod.

Waarom proeflessen?

Ben je geïnteresseerd om een dans te leren en wil je kennis maken met onze dansschool? Dan ben je van harte welkom bij een van de proeflessen. De proeflessen zijn bedoeld om kennis te maken met de dans en met onze dansschool: de sfeer en de manier waarop de lessen worden gegeven. Ons motto bij het geven van danslessen is: ‘Hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt!’ Goed en professioneel leren in een plezierige sfeer staan bij ons dus voorop.

N.B. De proeflessen zijn niet bedoeld als groepsuitje of verjaardagscadeau, daarvoor hebben we andere mogelijkheden (zie workshops).

bottom of page