top of page

vr 21 mei

|

Arnhem

Zouk training met Ziko & assistenten

Kom een uur oefenen. Ziko en zijn assistenten zijn aanwezig om je te helpen! Kosten: € 8,- per persoon, te betalen aan de deur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zouk training met Ziko & assistenten
Zouk training met Ziko & assistenten

Tijd en locatie

21 mei 2021, 20:15 – 21:15

Arnhem, Hoogstraat 17-A, 6811 GZ Arnhem, Nederland

Gasten

Over het evenement

Kom trainen terwijl Ziko en een van zijn assistenten aanwezig is om je vragen te beantwoorden en je te helpen! Geen echte les dus, maar trainen met hulp en uitleg. Door dit tijdsblok te boeken, kun je één uur oefenen in de dansschool. Per tijdsblok is er beperkte ruimte, dus wees er snel bij!

Volgens de huidige versoepelingen zijn groepslessen nog niet toegestaan, maar het is wel toegestaan om met meerdere groepjes van 2 personen te trainen. In de regels wordt verder duidelijk omschreven dat het loslaten van de 1,5 meter is toegestaan als dit niet kan voor het uitoefenen van de activiteit. Dans wordt hierbij als voorbeeld gegeven. Dat betekent dat er nu ook koppels gevormd mogen worden van leerlingen die niet uit hetzelfde huishouden komen.

Het handigste is als je zelf een danspartner regelt, maar als je alleen komt, zet dat dan in de opmerkingen bij je aanmelding of bel Ziko even (06-51267054), dan kunnen we kijken met wie je kan dansen!

Je mag je eigen water meenemen.

Deel dit evenement

bottom of page