Proeflessen

Maandag
28 oktober

20.00 u Salsa beginners 1

Zondag 
3 november

16.00 u Bachata beginners 1

17.00 u Zouk beginners 1

20.00 u Salsa beginners 1

Inschrijven voor een proefles is niet verplicht maar wel handig. U mag zich met of zonder danspartner aanmelden voor een of meerdere proeflessen door te mailen naar info@ziko.nl. Alle proeflessen zijn voor beginners.

 

Voorafgaand aan een danscursus kunt u meedoen aan een gratis proefles in Arnhem. De proeflessen zijn bedoeld om kennis te maken met de dans en met onze dansschool: de sfeer en de manier waarop de lessen worden gegeven. Ons motto bij het geven van danslessen is: ‘Hoe meer je leert, hoe meer plezier je hebt!’ Goed en professioneel leren in een plezierige sfeer staan bij ons dus voorop. U bent met of zonder danspartner van harte welkom. Het maakt niet uit wat voor een soort kleding u draagt, maar liever geen sportschoenen. Zie het als een avondje uit!

 

Als u zich inschrijft voor de gewenste cursus voor of tijdens de proefles bent u verzekerd van een plaats in de door u gewenste cursus. Bent u een gevorderde danser of heeft u danservaring? Dan heb je de mogelijkheid om in te stromen in een hoger niveau in overleg met de dansleraar. Neem contact op voor een gepast aanbod.

 

De proeflessen zijn niet bedoeld als groepsuitje of verjaardagscadeau, daarvoor hebben we andere mogelijkheden (zie workshops).

Wie Salsa, Zouk, Bachata, Lady-Styling, Kizomba, Samba, West Coast Swing, Tango zegt, ....... zegt Ziko!

Ziko's Salsa Dansschool

Hoogstraat 17a | 6811 GZ Arnhem

+(31) 06-51 26 70 54 | info@ziko.nl