• info44868

Ziko's Dansschool Is Positief & Oefeningen Voor Thuis!

Positief & zelf oefenen

Ondanks dat het lang duurt, zijn we positief. En zoals ik altijd zeg, hoe meer verlangen, hoe meer plezier je straks krijgt wanneer we weer mogen dansen!


We hebben veel nieuwsberichten, waarvan we er nu een onthullen: we zijn bezig met nieuwe soorten dansen maken en we hebben veel nieuwe ideeën. Zoals het combineren van Salsa en Bachata zodat het één dans lijkt (eerste keer in de internationale dansscene). Zie het filmpje hieronder, OOK OM THUIS TE OEFENEN (alleen of als koppel). Er zit ook uitleg bij. Deze film is gemaakt met onze fanatieke danseres Diede na heel kort oefenen (maar snel leren is bekend over Diede).


Voor de mensen die nog meer willen oefenen: in de tweede film leg ik de zoukbasispassen uit voor iedereen die zouk wil leren samen met Kyra (die toen 17 jaar was!). Dit was in het begin van de zouktijd.


In de derde film kun je genieten van kijken naar een salsastijl die we nu verder ontwikkelen: een combinatie van Salsa op de Zuid-Amerikaanse manier (straat & familiefestjes) en Salsa op één lijn (dansschoolstijl). In deze stijl is veel aandacht voor sierlijkheid, sensualiteit, vrijheid, musicality én je voelt vanaf de eerste seconde dat je salsa danst. Deze film is gemaakt met Kristine, een van de beste danseressen in de dansscene in Nederland aller tijden.


Én geniet van Ziko's beste Zouk muziek in deze spotify lijst.

(en niet vergeten aan mij te denken deze week 😉).


Salsa & Bachata als één dans oefenen!


How to Zouk with Ziko - Basispassen


Ziko & Kristine - Salsa vrij dansen


9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven