U zoekt een salsa workshop of demonstratie?

 

Ziko verzorgt professionele workshops en demonstraties op het hoogste niveau, in diverse landen over de gehele wereld, tijdens festivals en danscongressen. Ook verzorgen wij workshops voor groepen, vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten en bedrijven. Dit kan op feesten en partijen op locatie en in Ziko’s eigen dansschool in Arnhem. Hierbij staat altijd het plezier voorop!

 

Het is niet voor niets dat iedere zaterdag gemiddeld 5 workshops in onze dansschool worden gegeven, maar ook op andere dagen is het mogelijk. Het is een zeer populaire activiteit voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsfeestjes of familiefeestjes. We gebruiken hierbij altijd een aangepast programma, want iedere groep is weer anders. Met Ziko’s gevoel voor humor en de interactie wordt het sowieso al een feestje!

 

De dansschool in Arnhem is een Braziliaans ingerichte kleurrijke locatie. Er is een goede dansvloer en een bar waar alle soorten drank verkrijgbaar zijn. Alles kan in overleg geregeld worden. De workshop kan bijv. gecombineerd worden met het gebruik van drankjes en cocktails. Door de vele ervaring zal de workshop absoluut onvergetelijk worden.

 

Workshop samen dansen

 

Dit is de meest gewilde workshop omdat je snel kennis met elkaar maakt door het op creatieve manier wisselen van partner. Dit maakt het verband met de groep sterker. Gaat het om een vrijgezellenfeest of bruiloft, dan zal de vrijgezel of het bruidspaar in het zonnetje worden gezet. Wij geven er dan een persoonlijk tintje aan.

 

Tijdens deze workshop dans je solo, dus niet met een partner. Zo leer je sneller mooie sensuele moves.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, mail naar of neem (overdag) contact op met

06-51267054. Bel op tijd, vanwege een volle agenda. (Bellen is makkelijker om persoonlijk mondeling zaken af te kunnen